2B-Xclusive wil haar bedrijf laten uitgroeien met meerdere specialismen, waarbij het persoonlijke contact hoog bovenaan staat. Internet “alleen” is niet zaligmakend.

Custom made opdrachten en spoedklussen zijn onze speerpunten, maar we verliezen niet de dagelijkse standaard artikelen en gadgets uit het oog. Spoedklus? Daag ons uit! Vragen kost niets. (Behalve in vakantietijden lukt het “soms” niet).

Het geeft ons een grote voldoening dat wij opvallende en originele promotie artikelen mogen bedenken voor organisaties en bedrijven. En vooral met de “afspraak is afspraak” mentaliteit.

Onze 2 mooiste spoedklussen waar wij het meest trots op zijn:

– herdenkingsspeldjes voor de nabestaande van de MH17 in de RAI te maken binnen 14 dagen!

– Alle toegangspassen te mogen maken voor Ministerie van Defensie en Sail binnen 3 dagen!

Bruisend en vol met passie zetten wij ons voor de volle 100% in, om onze relaties te verrassen en daarna te ontlasten van de te halen deadlines. Dat gaat gepaard met vertrouwen, uitstekende service en op een vriendelijke manier zoals het hoort.

Werk uit handen

Weet je nog niet precies naar welk product je op zoek bent? We denken met je mee voor de best passende producten en relatiegeschenken. Ook voor totaalontzorging kun je bij ons terecht, zodat jij je met een gerust hart op andere dingen kunt concentreren.

Jij staat centraal

Bij 2B-Xclusive sta jij centraal en onze persoonlijke organisatie is goed bereikbaar. Omdat we direct contact met leveranciers hebben, werken we snel en die korte lijnen zorgen er ook voor dat we voordelig kunnen werken. Veel producten laten we zelf maken in het buitenland, met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding als resultaat.

Kennis en ervaring

Wij zitten al tientallen jaren in het vak. En we zijn op de hoogte van de nieuwste trends en gadgets. Door onze kennis en ervaring kunnen wij je goed ondersteunen en van een goed en eerlijk advies voorzien. Zo informeren wij je van te voren over wat er wel en niet kan.

Kwaliteit en origineel

We werken al vele jaren samen met onze producenten en leveranciers. Daardoor zijn onze productvoorstellen origineel, van hoge kwaliteit en kunnen we spoedklussen realiseren. Dat is niet alleen voor jou belangrijk, maar ook voor ons. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

“Ton en zijn team kennen de trends en ontwikkelingen en denken met ons mee zodat we altijd origineel zijn en blijven met onze relatiegeschenken.”

Ton en zijn team kennen de trends en ontwikkelingen en denken met ons mee zodat we altijd origineel zijn en blijven met onze relatiegeschenken.”

Patrick Brand
InterXion datacenters