Referenties

Hoe ervaren klanten 2B-Xclusive? Een kleine selectie van klanten vertelt over de (duurzame) samenwerking, service en klantvriendelijkheid.

Wij zijn natuurlijk apetrots op hoe onze klanten ons hier aanprijzen. Daar doen we het voor. Staat u hier binnenkort ook tussen?

Image
Image

Johan Stoe
Ministerie van Defensie

“Kort van tevoren werd een van onze cruciale orders afgezegd. Hierdoor dreigde de veiligheid van de Marinedagen en Sail 2017 in het geding te komen.

Lees meer

Ton voorzag ons binnen 3 dagen van custom made toegangspassen. De laatste batch toegangskaarten kwam hij hoogstpersoonlijk bij ons afleveren in Den Helder. Dat noem ik nu service.”

Image

Theo van der Bom
Ergotherapie Nederland

"2B-Xclusive is snel in het schakelen en handelen! Spoedklussen kan ik volledig aan ze overlaten. En we werken nog steeds met veel plezier samen."

Image

Patrick Brand
InterXion datacenters

"Inmiddels werk ik al ruim 15 jaar, vanuit verschillende bedrijven en opdrachtgevers, met Ton Pas samen voor het leveren van promotiegeschenken, give-a-ways en creatieve manieren om relaties te verrassen.

Lees meer

Ook bij Interxion Datacenters is Ton met zijn team van 2B-Xclusive inmiddels een van onze vertrouwde leveranciers. Bij Ton bestaat geen ‘nee’, het kan altijd, hij regelt het altijd, op tijd en binnen budget. Maar misschien nog wel belangrijker: Ton en zijn team kennen de trends en ontwikkelingen en denken met ons mee zodat we altijd origineel zijn en blijven met onze relatiegeschenken."

Image

Maurice Kool
Fletcher Hotels

"Onze samenwerking duurt al meer dan 10 jaar. In die tijd heeft Ton veel verschillende producten geleverd voor Fletcher Hotels. Van kleding tot pennen, van snoepdoosjes tot teenslippers en van winkelwagenmuntjes tot zonnebrillen.

Lees meer

Ton denkt altijd enthousiast mee en weet goed wat wij willen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen onze ideeën snel uitgevoerd worden. Kortom, gewoon een hele fijne samenwerking!"

Bijna elk artikel kunnen we voor je op maat maken. Neem contact op voor meer informatie.

Logo 2B-Xclusive

A joy to give