Duurzame producten

Slimme materialen met moderne Creativiteit

Kleine gebaren kunnen grote veranderingen veroorzaken. Een verantwoorde houding, gebaseerd op toewijding aan duurzaamheid, is ons uitgangspunt voor de creatie van ons-assortiment.

Functionaliteit, respect voor het milieu en design: uit de harmonieuze combinatie van deze 3 factoren is onze zorgvuldige selectie van ECOlogic-producten.

Ontworpen om jouw duurzame stempel ook te kunnen drukken in de omgevingen waar u elke dag verblijft. De samenstelling van de materialen die bij de vervaardiging van onze producten worden gebruikt, hun duurzaamheid en de mogelijkheid van hergebruik zullen kleine alledaagse geschenken helpen om te zetten in een echt duurzame houding.

Snel zoeken op prijs en kleur

Een bijzondere gift voor je relaties om nooit te vergeten

Hetluxekeuzeconcept.nl is een idee van 2B-Xclusive om je relaties echt iets bijzonders aan te bieden. Neem contact met ons op en bekijk de website om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Klik hier naar ‘Het luxe keuze concept’

Maar dan ook echt uniek

Op zoek naar custom made?

2B-Xclusive kan bijna elk gewenst artikel op maat maken. Bedrukking, kleur, een speciale vorm of volledig volgens uw ontwerp.

Een aantal voorbeelden:

– Lenzendoosjes voor Visser contactlenzen
– Custom made MVO tassen Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
– Zwembanden voor Vacansoleil en Iris Parc
– Kunst op maat zeefdruk voor KNVB
– MH-17 herdenkingsspeld voor Ministerie VWS
– Miniatuur Parijs Dakar MAN Truck Hans Stacey
– Goochem het Gordeldier voor Ministerie van Infrastructuur en Milieu
– Producent van de gele BOB-sleutelhanger
– XXXL badlaken ontworpen door Gaby Gaby voor Twitter
– Vrolijke sokken voor LinkedIn
– 90-jarig jubileum schilderij Van Haren Schoenen

Snel en betrouwbaar contact

 

“Ton en zijn team kennen de trends en ontwikkelingen en denken met ons mee zodat we altijd origineel zijn en blijven met onze relatiegeschenken.”

“Ton denkt altijd enthousiast mee en weet goed wat wij willen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen onze ideeën snel uitgevoerd worden. Kortom, gewoon een hele fijne samenwerking!”

Maurice Kool
Fletcher Hotels